Mirjana Hrga otkrila da se vraća u Zagreb pa priznala: ‘Pitam se hoću li se znati uključiti u promet’

Mirjana Hrga (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Bivša novinarka i savjetnica nekadašnje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga vraća se u Zagreb. Nakon ljeta koje je i ove godine provela u Osoru na otoku Cresu, gdje njen suprug ima konobu, 50-godišnjakinja je spremna za povratak u metropolu. Međutim, neke stvari ju ipak muče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana (@hrgam)

˝Vrijeme je da se vratim kući. Fakat volim Zagreb. U odnosu na ovaj gradić, ma što gradić – dvorište iz kojeg nisam izašla šest mjeseci, a došao mi ‘cijeli svijet’, baš se pitam kako ću bez ovog zraka, ove učmalosti, ovog ništa, naganjanja mačaka avlijanera da se ne šunjaju gostima oko stola, osluškivanja je l’ to noću u dvorište stigla divlja svinja ili jelen˝, započela je svoju objavu na Facebooku.

Foto: Facebook

˝Prošle godine ‘preskočila’ sam kovide i potrese. Zagreb mi je već tada, s distancom od osam mjeseci izgledao bitno drugačije. Pitam se kad dođem na rotor u Remetincu hoću li se uopće znati uključiti u promet, ali u jedno sam sigurna: 5 minuta poslije ću do koljena sedmog onog tko mi ispred nosa drmne parking ispred moje kuće i kukat ću za otokom. Srećom, živim s apstinencijskim krizama, od povratka s luđačkih terena do povratka iz krčme. Valjda je ista i valjda ću za par dana opet biti ‘Zagrepčanka’. Odnosno – Bjelovarčanka u Zagrebu˝, zaključila je Mirjana.


Komentari