‘MIRIŠE NA LJUBAV’! Popularna turska serija koja je osvojila gledatelje uskoro na RTL-u

Serkan i Eda (Foto: RTL)

Prava ljetna poslastica dolazi na ekrane. Serija ‘Miriše na ljubav’ zahvaljujući intrigantnoj ljubavnoj priči, odličnoj glumačkoj postavi i sjajnoj produkciji zaokupila je pozornost gledatelja diljem svijeta, a od 27. lipnja možete je gledati na RTL-u.

Priča je to o djevojci Edi Yıldız (Hande Erçel) i mladiću Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin), koji se zbog ostvarenja svojih snova odluče pretvarati da su zaručeni. Eda je sanjarka velikog srca koja svojom vedrinom, ljepotom, otvorenošću i neposrednošću osvaja sve koji je upoznaju premda živi s velikom boli zbog preranog gubitka roditelja.

Eda i Serkan (Foto: Press)

Ona je impulzivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se reći ono što misli. Njezina su strast cvijeće, prijatelji i knjige, a najveći san postati krajobrazna arhitektica, što je uništio međunarodno poznati arhitekt Serkan Bolat. Naime, on joj je ukinuo stipendiju pa sada mora raditi u cvjećarnici kod svoje tetke Ayfer Yidiz (Evrim Doğan) koja ju je odgojila i svoj san o završetku posljednje godine studija u Italiji ostaviti po strani.

Eda s tetkom (Foto: Press)

Serkan Bolat je arogantni i egocentrični poduzetnik koji je nemilosrdan u svom poslu. Vodi se logikom i razumom, za njega ne postoji poraz i zato se panično boji prepustiti emocijama. On je hipohondar, opsesivan, hladan i radoholičar koji, osim uspjeha na poslovnom planu, ima samo jedan cilj – spriječiti brak svoje bivše djevojke Selin Atakan (Bige Önal).

Serkan (Foto: Press)

Kako bi to učinio, predlaže Edi da se pretvara da mu je zaručnica dva mjeseca – nakon što ugovor istekne, vratit će joj stipendiju i njezini snovi ponovno mogu postati stvarnost…

Sen Çal Kapımı (Miriše na ljubav) turska je televizijska serija koja je 8. srpnja 2020. premijerno prikazana na Foxu, a pratili su je gledatelji u više od 25 zemalja na gotovo svim kontinentima.

Eda i Serkan (Foto: Press)

Zbog prekrasnih lokacija, zanimljive priče i izvrsnog odabira glumaca ubrzo je postala najgledanija turska serija, čemu je svakako pridonijelo i to što su glavni glumci svoj strastveni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te su postali miljenici tabloida diljem svijeta.

Serkan (Foto: Press)

Treba istaknuti i slavne turske glumce Neslihan Yeldan, koja je utjelovila Serkanovu majku Aydan Bolat, a koju je hrvatska javnost zavoljela u seriji ‘Istanbulska nevjesta’, te Ahmeta Somersa koji tumači oca glavnoga glumca, Alptekina Bolata, i koji je poznat iz još jedne turske romantične komedije ‘Sanjalica’, kao i brojne mlade glumce koji su svojim interpretacijama i atraktivnim izgledom pridonijeli da ‘Miriše na ljubav’ postane najpopularnija turska serija čije je finale rušilo rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima se prikazivala.

Kako će okolina reagirati na iznenadnu ljubav okrutnog poduzetnika i prelijepe cvjećarice te hoće li ugovoreni odnos prerasti u ljubav i otopiti kameno srce zgodnog Serkana – gledajte od 27. lipnja u pravoj ljetnoj poslastici ‘Miriše na ljubav’ koja će vas osvojiti.

Komentari