Mineu iskoristili bez njenog pristanka: ‘Ne nasjedajte na lažne oglase!’

Pjevačica i TV voditeljica Renata Končić Minea nedavno je otkrila kako joj je jedna firma ukrala identitet da bi preko nje reklamirali svoje proizvode.

Ona o tome nije imala pojma, nitko ju nije ništa pitao niti obavijestio da će njene ‘ukradene’ fotografije biti korištene u promocijske svrhe. O prevari je obavijestila svoje pratitelje na Instagram profilu.

S proizvodima koje je navodno reklamirala, kaže, nema nikakve veze. Štoviše, nikada ni ih niti nije koristila iako je u reklamama bilo drugačije navedeno.

Upozorila je i da ona nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo, te da se u zadnje vrijeme pojavljuje sve više takvih prevaranata koji uzimaju fotografije poznatih osoba i lažno tvrde kako oni stoje iza njihovih proizvoda.

Iako kaže da se s tim ne zamara previše i da za nju to nije ništa strašno, ipak poziva ljude na oprez i prijavljivanje oglasa za koje je odmah jasno da su lažni.

 

View this post on Instagram

 

Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost sve češće se dešava da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana desilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim. Ništa strašno, ali nemojte se dati “navući” na takve bezobrazluke i lažne oglase koji cirkuliraju po društvenim mrežama. Odmah prijavljujte oglase za koje vam je jasno da su lažni!? Moje fotografije kao i poslovne partnere uvijek možete vidjeti na mojem verificiranom IG i FB profilu ?? #bitcebolje #jossamdobrevolje

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on


Komentari