Milanović razočarao Sobina! Glumac otkriva: ‘Apsolutno podržavam posvajanje djece u istospolnim zajednicama‘

Ines Novković

Gost emisije Pressing na N1 televiziji bio je glumac Slavko Sobin. Komentirao je aktualne događaje u društvu, strašne ispovijesti seksualnog zlostavljanja glumica, a osvrnuo se i na vlastitu na vlastitu karijeru, kao i broj pratitelja na Instagramu.

Sobin smatra da bi se možda trebao prolaziti neki tečaj kako se ponašati u radnom odnosu, te da nijedan muškarac ne može zamisliti kroz što prolazi zlostavljana žena. Ipak, drago mu je da se nekim stvarima staje na kraj.

Predsjednika Zorana Milanovića nije štedio zbog izjave da nas ne bi trebalo zanimati kad u ovakvim slučajevima zapomažu hollywoodske glumice.

“Jako, jako sam požalio što sam zaokružio njegovo ime na izborima i strašno sam razočaran. To je strašno, ta retorika, da tako govori jedna osoba koja bi trebala biti primjer”, izjavio je glumac.

Otkriva i da pandemija nije previše utjecala na njegov posao, ali da je smanjio kontakte. Sobin kaže da bi se cijepio kako bi mogao imati normalan kontakt a bliskim ljudima koji su rizična skupina, te da mu je to dovoljan razlog da primi cjepivo.

Glumac sudjeluje u kampanji  “Volim zdravlje” o prevenciji spolnih bolesti, te da se seksualni odgoj uvede u škole, a osvrnuo se i na te da bi seksualni odgoj trebao uvesti u škole kako bi se mlade educiralo, a potom se osvrnuo i na pitanje pobačaja.

“Mislim da je to pravo svake žene. To je jedna grozna tema jer ispada da ako kažeš da nećeš zabraniti pobačaj, onda si za pobačaj. To su žene koje imaju traumu i svoje razloge. I opet, zašto pričamo o pobačaju, pričajmo o prevenciji i edukaciji da možemo manje pričati o pobačaju kasnije”, kaže Sobin, a poručuje i da bi podržao posvajanje djece u istospolnim zajednicama.


Komentari