Milan Popović zaprijetio Severini: ‘Javnost će vrlo brzo saznati sve detalje’

Bruno Konjević/Marko Todorov / Cropix

Milan Popović dao je intervju u kojem je pričao o odluci Općinskog građanskog suda po kojoj njegov i Severinin sin Aleksandar sada živjeti s ocem, a majku će viđati u periodima koje je sud odredio, prenosi Večernji list.

Na pitanje je li očekivao kako će javnost stati na Severininu stranu nakon ovakve sudske odluke, Popović je rekao kako nisu javnost javne osobe koje u medijima daju podršku Severini.

“Što je sa svim očevima i majkama kojima javnost nije dostupna, a koji zajednički odgajaju svoju djecu, u miru i harmoniji. Oni najbolje znaju koliko je važna uloga i jednog i drugog roditelja u životu svakog djeteta i mir među njima. Nemojte me provocirati da vam komentiram te javne osobe koje su stale na Severininu stranu”, rekao je Popović.

Rekao je i kako ovakva odluka suda nije presedan te da u posljednje vrijeme sudovi u Hrvatskoj sve češće donose ovakve odluke, a dodao je i kako se na sve načine trudi zaštititi privatnost svog sina. Nakon donošenja odluke suda Popović je u svojim javnim nastupima isticao kako uvijek ima mjesta za dogovor, ali će majka njegovog sina sada morati poštovati ono što je za dobrobit njihovog djeteta.

Postavljeno je tako Milanu Popoviću pitanje u ovom intervju može li zamisliti situaciju u kojoj on i Severina sjede za istim stolom kako bi postigli dogovor.


“Situaciju mogu zamisliti, ali ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora, osim kad se on zove – presuda nekog suda. Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla završiti drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbježno poglavlje u životu jedne dive.”, rekao je Popović.

Komentari

loading...
-->