Milan opet pukao zbog Severine: Zbog nje mu propao milijun eura vrijedan biznis s restoranom

Facebook

Milan Popović, iliti kralj bakra, kako popularno zovu bivšeg muža Severine Kojić, povlači se iz privatnog biznisa kojim se bavio gotovo sedam godina.

Naime, Milan Popović je 2012., kada mu se i rodio sin Aleksandar, kupio restoran kako bi, prema pisanju medija, iznenadio tadašnju suprugu. S obzirom na to da mu je biznis propao, sada ga prodaje.

Kako navode srpski mediji, posla je u posljednjih nekoliko godina bilo sve manje, restoran su uglavnom posjećivali stalni gosti, kojih nije bilo dovoljno da bi se isplatilo. To je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je Popović izašao.

Restoran u srcu Vračara bio je njegova oaza mira. S obzirom na to da se nalazi svega 100 metara od stana u luksuznoj zgradi u kojem živi, Milan je obožavao sjesti tu s prijateljima, popiti kavu, doručkovati… Zaposleni su ga cijenili zato što je prema njima uvijek bio dobar, pa je od samog početka tu radila uglavnom ista ekipa konobara”, otkriva izvor.

“U posljednje dvije godine posao je išao sve slabije, a Milan je shvatio da će nešto morati poduzeti. Iako bi tijekom dana, za vrijeme jutarnje kavice, restoran i terasa bili puni, od podneva i uvečer dolazilo bi samo nekoliko stalnih gostiju, koji su navikli na tu lokaciju”, kaže izvor.

“Kako su troškovi bili ogromni, Milan ga je odlučio prodati, što uopće nije bilo lako, jer se šuškalo da ga je 2012. kupio za milijun eura. Ipak, kupca je našao, radnike je otpustio, a kako bi bio dobar poslodavac, isplatio im je otpremnine”, kaže i tvrdi da je Milan obećao sada već bivšim radnicima da će ih predložiti za zaposlenje kod novog vlasnika restorana.

Ipak, sam Popović nije potvrdio navode.


Komentari