Mia Dimšić vratila se s kratke turneje: Bilo je to prekrasno, jedno novo iskustvo

Foto: Screenshot/HRT

Pobjednica Dore 2022. Mia Dimšić u HRT-ovoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ kazala je da se veseli nastupu i da jedva čeka stići u Torino. Naša kantautorica, koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom ‘Guilty Pleasure’, promovirala je svoju pjesmu na kratkoj turneji, a naglasila je da joj je to bilo jedno prekrasno iskustvo.

“Bilo mi je prekrasno, jedno novo iskustvo, nikad nisam bila ni u jednom od tih gradova – London, Tel Aviv, Amsterdam i Madrid. Imali smo koncerte u impresivnim dvoranama pune eurosong fanova koji su pjevali pjesme od riječi do riječi, bili su puni podrške. Dođeš tamo, ne očekuješ ništa a osjećaš se kao velika zvijezda, zaista je posebno iskustvo”, ispričala je Mia.

“Nastup će se skroz razlikovati i u koreografiji, i u stajlingu i u videozidovima, tako da je to jedna sasvim nova priča”, poručila je Mia.

Eurosong 2022. bit će 66. izdanje Eurovizije. Održat će se u Torinu, a sastojat će se od dva polufinala koja će biti održana između 10. i 12 svibnja i finala koje će se održati 14. maja 2022.

 

00:16

00:04
06:14


Komentari