Mia Dimšić uoči nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga: ‘Dali smo sve od sebe i sad je preostalo uživati i ostaviti srce na bini’

Foto: Instagram

Naša predstavnica Mia Dimšić oglasila se na svojem Instagram profilu prije nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

“I eto nas, dragi naši ljudi. Dali smo sve od sebe i sad je preostalo uživati i ostaviti srce na bini”, započela je Mija uz listu brojeva s kojih se može glasati za nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@miadimsic)

“Na fotki je lista država koje večeras mogu glasati u prvom polufinalu i ako ste u inozemstvu ili u nekima od tih zemalja imate obitelj i prijatelje, značit će nam sve na svijetu ako ih zamolite da glasaju za Hrvatsku i pomognu nam plasirati se u finale. Počinjemo u 21h, nastupamo 11. po redu, glasanje kreće nakon što se izvedu sve pjesme, traje 15 min i može se glasati neograničen broj puta”, objasnila je.

“Ponosna sam što večeras predstavljam Hrvatsku i hvala vam svima još jednom od srca što ste tu kroz cijelo ovo prekrasno putovanje”, zaključila je Mia.

Podsjećamo, prva polufinalna večer Eurosonga 2022. u Torinu počinje večeras u 21 sat. U njoj će nastupiti predstavnici 17 zemalja, a samo deset ih prolazi u finale. Naša predstavnica Mia s pjesmom ‘Guilty Pleasure’ nastupa jedanaesta po redu.

Komentari