Mia Dimšić o stajlingu i nastupu na Eurosongu: ‘Konačno smo se dogovorili za boju, a bit će i malo odvažnije’

Foto: Instagram

Pjevačica Mia Dimšić (29) danas odlazi u Italiju, točnije u grad Torino, gdje će se održati 66. po redu natjecanje za najbolju Pjesmu Eurovizije. Hrvatsku će predstaviti s pjesmom ‘Guilty Pleasure’. Kako će izgledati nastup i što se sve promijenilo od onoga s ‘Dore’, otkrila je uoči odlaska za In magazin.

”Kostur stajling i nastup, sve je spremno. Jedva čekam doći tamo, iskusiti to sve i stati na pozornicu”, rekla je Mia.

Na pitanje ima li tremu, odgovorila je: Vjerujem da ću imati tremu jer kad dođeš na tako nešto produkcijski veliko i s nekim standardima koje nikad nisam doživjela da ću osjetiti određenu dozu pa čak i starhopoštovanja što sam uopće tu i što imam tu čast. Iz ove perspektive nisam tremaroš, potpuno sam smirena, ali mislim da kad dođem tamo i kad stanem na pozornicu da je to ipak neka druga stvar.”

Foto: Dnevnik.hr

Priznala je da je poslušala sve pjesme koje će se izvesti na ovogodišnjem Eurosongu, a mnoge kandidate je upoznala na predeurovizijskim partijima.

„Ima tu prekrasnih ljudi, sad više nisam ni objektivna jer su mi neki postali prijatelj pa se baš zbog toga i veselim Torinu, no neki moji favoriti od početka su mi Italija i Švedska. Dvije prekrasne, moćne balade. I općenito mislim da je ovo godina balada na Eurosongu što je svakako pomom guštu”, ispričala je pjevačica.

Novi stajling, novi nastup

Što se tiče stajlinga, u Opatiji na ‘Dori’ nastupila je u crnoj kombinaciji s potpisom modnog dvojca ‘ELFS’, Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice, koji su se pobrinuli za stajling Mije i u Torinu. Ipak, ni ovoga puta ga nije htjela otkriti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Rekla je kako posebno boju skrivaju za koju su se konačno dogovorili i da će biti skroz drugačije od ‘Dore’ te dodala: “Bit će malo odvažnije jer to je ipak Eurosong, pa se onda mislim kad ću se odvažiti ako ne tu. To je nekako jako bitan segment tog nastupa. Bitno je da kad nešto vidiš to zapamtiš, tako da smo odlučili malo mijenjati i da malo kao iznenadimo”, otkriva Mia.

Osim novog stajlinga, kreirali su i potpuno novi nastup s novim ljudima i novom pričom, a ni te detalje naša predstavnica nije htjela otkriti.


Komentari