Mia Begović se prisjetila sestre: ‘Nedostaje mi do boli i natrag’, otkrila i nepoznati detalj iz djetinjstva

Screenshot Nova TV

Glumica Mia Begović u emisiji IN Magazin otvorila je dušu i progovorila o tragičnom odlasku sestre Ena, kao i svojim brakovima.

Tako je otkrila da je za nju najviše razumijevanja imala upravo Ena. U djetinjstvu je bila poprilično nestašna, a sestra ju je uvijek branila, kaže. Na pitanje jesu li se svađale u fazi odrastanja Mia je odgovorila:

“Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava”, ispričala je.

“Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo”, istaknula je.

Osvrnula se i na dva braka koja su iza nje te je poručila da joj životne lekcije ne idu najbolje.

“U lekcijama sam jako dobra u poslu i u školi. A što se tiče privatnog života, tu mi nešto ne idu te lekcije. Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti”, zaključila je Mia Begović.


Komentari