‘MI SMO ZAJEDNO, NAMA JE LIJEPO!’ Toni Šćulac objasnio kako su mnogi pogrešno shvatili odnos njega i Stankice

Toni Šćulac (Foto: Instagram / Toni Šćulac)

‘Gospodin Savršeni’ Toni Šćulac (31) na nedavnom partyju Story Hall of Fame pojavio se bez pratnje, točnije bez djevojke Stankice Stojanović (37), inače modne dizajnerice. O toj temi Toni je progovorio za RTL Exkluziv.

“Pomoć naravno uvijek dolazi od moje drage, Stankice, koja je bila spriječena biti s nama, ali je zato stalno dio mog života”, rekao je.

Objasnio je kako su mnogi pogrešno shvatili odnos njega i Stankice pa misle da se skrivaju i ne žele priznati da su opet skupa.

“Nas zabavlja kako to ispada da smo tajni, da se krijemo. Mi smo zajedno, nama je lijepo. Nije nam jasno odakle toliko pitanja”, kazao je Toni koji je osvojo nagradu za ‘Najbolji TV show’.

Pritom je i objasnio da je istina da su Stankica i on raskinuli vezu prije nego što je emitirana posljednja epizoda popularnog showa. Sedam mjeseci su bili zajedno pa je veza pukla, ali sada su opet zajedno. No, važno je napomenuti da je od snimanja do emitiranja showa prošlo gotovo godinu dana.

“Došlo je do tog prekida, pomirili smo se, zajedno smo i mislim da je to najvažnije”, zaključio je Toni.

Inače, Stankica i Toni na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije i time su svima i ranije dali do znanja da su se pomirili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Šćulac (@thehiggsbison)

Komentari