MET GALA 2021: Kim Kardashian zamotana od glave do pete, J.LO kao kaubojka, a Madoninna kćer neobrijanih pazuha

Foto: Twitter

U ponedjeljak je u New Yorku održan jedan od najvažnijih evenata u modnom svijetu, popularna Met Gala. Budući da je prošlogodišnja otkazana zbog korona virusa, mnoge zvijezde se jedva dočekale da ponovno zablistaju i pokažu se najboljem svijetlu.

Tako su se mnoge poznate ličnosti prošetale crvenim tepihom u glamuroznima izdanjima, a prestižni event održao se u Metropolitan Museum of Art.

Ovogodišnja Met Gala održava se u dva navrata, s vrlo zanimljivim temama.

Tema sinoćnje Met Gale bila je ‘In America: A Lexicon of Fashion’ a cilj je bio da uzvanici prikažu radove dizajnera koji su obilježili američku modnu povijest poput Oscara de la Rente i Caroline Herrere, i ostalih poznatih imena.

Drugi dio Met Gale najavljen je  5. svibnja 2022. godine, pod nazivom  ‘In America: An Anthology of Fashion’.

Mnoga poznata imena poput Rihanne, Jennifer Lopez, Irine Shayk, Kim Kardashian, Megan Fox i Kendall Jenner privukla su pažnju, a mi izdvajamo najupečatljivija izdanja.

Najviše pažnje privukla je 40-godišnja starleta, Kim Kardashian koja je šokirala modnim odabirom. Kim se pokrila  doslovno od glave do pete, a kroz tkaninu Balenciage je jedva mogla vidjeti. Outfit je zapečatila dugačkim konjskim repom, a kritičari su se složili da podsjeća na afganistanske žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial)

Pjevačica i gulmica Jennifer Lopez (52), odlučila se za kaubojsko izdanje, pa je na glavu stavila šešir te se prošetala u haljini Ralph Lauren. Mnogi su bili razoračarni jer nije došla u društvu partnera Bena Afflecka (49).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Madonnina 24-godišnja kći Lourdes se pojavila u ružičastoj haljini s potpisom brenda Moschino, te pokazala neobrijane pazuhe. Njena majka Madonna, također je često  promovirala prirodni izgled, pa je više puta u javnosti pokazivala neobrijane pazuhe.

Pjevačica Rihanna (33) odlučila se za haljinu mladog američkog dizajnera Connera Ivesa.

Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, 25- godišnja Kendall Jenner zablistala je u prozirnoj svjetlucavoj haljini modnog brenda Givenchy.

Foto: Instagram

Voditeljsku ulogu na eventu dobile su glumica Megan Fox (35) i reality zvijezda Kourtney Kardashian (42). Megan se pojavila  u potpuno prozirnoj haljini boje kože, ispod koje su se mogle vidjeti njene tange s dijamantima. Mnogi nisu bili oduševljeni, pa su komentirali da kopira styling Kim Kardashian na Gali 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Model, Irina Shayk na događaju se pojavila u prekrasnoj poluprozirnoj haljini modnog brenda Moschino, a najvoše pažnje je ukrala njezina drastično skraćena frizura na račun koje je dobila dosta pohvala.

Američka političarka i aktivistica, 31- godišnja Alexandria Ocasio-Cortez, pojavila se u impresivnoj bijeloj haljini s ogromnim crvenim natpisom “Oporezujte bogate” na leđima. Sve su oči bile uprte u nju kad se pojavila u fascinantnoj toaleti sa simboličnom porukom, a burne reakcije na internetu nisu izostale.

Američka manekenka, Cara Delevingne (29) pojavila se u bijelom pancirnom prsluku na kojemu piše “Peg Patrijaršija”, koji je dizajnirala Diorova Maria Grazia Chiuri. Rječ je o osnaživanju žena i ravnopravnosti spolova.


Komentari