MEŠTAR RAZJARIO GLEDATELJE: ‘Sirovo i primitivno, skinite mu 20% s plaće zbog neprofesionalnosti’

Photo: HRT Screenshot

Davor Meštrović, jedan od voditelja HRT-ove emisije “Dobro jutro, Hrvatska” u srijedu je uzrujao dio gledatelja gafom koji mu se potkrao u emitiranju uživo.

Naime, nakon što se kamera iz studija prebacila na trkalište gdje su bili novinar i gost, popularnom “Meštru” netko nije ugasio ton, a voditelj je prokomentirao situaciju na terenu.

“A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić”, komentirao je Meštrović studenta koji je držao u rukama plakat. Pritom voditelj uopće nije bio svjestan da ga gledatelji čuju.

Gledatelji su se radi ovog pomalo posprdnog komentara uzrujali.


“Skinite mu 20% s plaće zbog neprofesionalnosti. Kad ga mi već plaćamo onda valjda mi možemo odlučiti i o destimulaciji”, napisao je jedan gledatelj na društvenoj mreži.

“Možda se i do sada tako ponašao, samo ovaj put ostao u programu”, dodala je uzrujana gledateljica.

“Sirovo i primitivno”,”Stvarno bezobrazno i neprofesionalno”, još su neki u nizu negativnih komentara.

Inače, Meštru to nije prvi put da je iznenadio izjavom. U ožujku je Velimira Zajeca proglasio mrtvim, a lani se velika prašina digla zbog seksističkog komentara.

Tada je najavljujući novi spot 17-godišnje pjevačice Mije Negovetić rekao: “Uživajmo u Mijinim hlačicama”, zbog čega je nakon lavine reakcija od HRT-a dobio pisano upozorenje zbog povrede obveze iz radnog odnosa.

Komentari