Meštar je uspio baciti Doris Pinčić u drugi plan: ‘Obukao je toliko uske hlače da mu noge izgledaju kao safalade’

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Obično smo navikli čitati komentare o modnom izričaju voditeljica, poput Barbare Kolar, Doris Pinčić ili Uršule Tolj, koja je ponovo u svojoj jučerašnjoj emisiji ‘Kod nas doma’ imala famoznu kratku haljinu koja joj je predivno stajala.

No, možda i malo za promjenu, Fashion Guruu Borisu Banoviću ovaj put u oko je Davor Meštrović, Dorisin suvoditelj iz ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

Doris je tako u dolčeviti i suknji, potpuno pala u drugi plan.

“Nisu šarene ili čarape u boji na muškarcima ništa novo, jer kanadski premijer, a i pola Britanaca obožavaju nositi upečatljive čarape, a uostalom – što odrasli muškarci mogu modno istaknuti osim kravate i čarapa te tih rupčića u džepu sakoa.

Čarape mi uopće ne smetaju, veći su problem njegove uske hlače zbog kojih mu noge izgledaju kao safalade. Samo čekamo da se nogavice rasprsnu, a budući da su tako uske, onda i čarape djeluju pomalo smiješno, pogotovo jer su mu se hlače previše dignule zbog tog manjka materijala pa mu se vidi i gola koža, a to stvarno ne trebamo gledati rano ujutro”, komentirao je Fashio Guru za tportal.

Izvor;screenshoot/HRT


Komentari