Mesni jelovnik domaćina Hrvoja nije uspio nadmašiti morske delicije s Malog Lošinja: ‘Meso mi je bilo malo presuho’

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

Današnji domaćin u ‘Večeri za 5 na selu’ iz Malog Lošinja bio je vozač hitne pomoći Hrvoje, koji je za ekipu pripremio slasna mesna jela.

Predjelo imena ‘Rezana ispaša’ jako je dobro prošlo, glavno jelo ‘Vime u dimu’ dečkima je bilo pravi izazov zato što je bilo preobilno, a čokoladna torta ‘Slatke boje’ bila je prava kalorijska bomba na kraju. Za svoju večeru Hrvoje je osvojio 37 bodova i nije uspio prestići trenutačno vodeće momke; Marina, Zvonimira i Elvisa.

Poredak (Foto: RTL)

Dobro raspoloženi, dečki su Hrvoju donijeli svatko po pivo zato što znaju da domaćin voli ‘hladno predjelo’, a on im je ponudio medicu, orahovac i šljivovicu. “Jedan od boljih orahovaca koji sam popio. Bio je malo jači po alkoholu, ali i po aromi, samom okusu”, rekao je Elvis.

Za predjelo je Hrvoje poslužio ramstek. “Okus predjela bio je odličan, izvrstan i nisam manje ni očekivao”, rekao je Zvonimir, a i Elvisu su svi okusi bili dobro izbalansirani. “Bilo je bomba! Raketa”, rekao je Neven, a Marin zaključio da je sve bilo baš kako treba biti. Nevena su zafrkavali kako je samo pojeo meso i ostavilo rukolu, a on je komentirao: “Stvarno sam se potrudio pojesti rukolu jer je bila miješana s grana padanom.”

Došao je red na glavno jelo – teletinu ispod peke s krumpirom i mrkvom, a svi su komentirali kako je porcija bila preobilna. “Meso mi je bilo malo presuho”, rekao je Neven, isto je mislio i Marin dok je Zvonimiru bilo mekano i ukusno, baš kao i krumpir. “Zajedno je bilo bomba”, zaključio je Neven.

Za kraj je domaćin poslužio čokoladnu tortu s jagodama. “Okus deserta bio je fin, sladak, ali poslije ovako teškog glavnog jela, čokoladni desert bio mi je prejak”, rekao je Zvonimir, a Neven dodao: “Kad bih taj desert jeo samostalno, bio bi mi za desetku.”

Desert (Foto: RTL)

Nakon poklona stigao je komičar Antimon, koji je zapjevao za ekipu i razveselio ih. Za svoju večeru Hrvoje je dobio po desetku od Nevena i Marina, koji su bili vrlo zadovoljni svime, Zvonimir je dao devetku zato što mu je bilo previše glavnog jela, a Elvis je dao osmicu zato što mu je teletina bila previše suha.

Antimon (Foto: RTL)

U završnici lošinjskog tjedna kuha Neven, a što će pripremiti dečkima i tko će naposljetku pobijediti – ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’.

Komentari