‘Meni je ovo prvi put’: Vucina kćer po uzoru na tatu pjeva o razuzdanim noćima

Izvor: Instagram

Za kćer 49-godišnjeg pjevača Siniše Vuce uskoro stiže ‘veliki’ dan. Naime, nedavno se saznalo kako je njegova 22-godišnja kći Brigita prošla na Doru 2021. te će u subotu tako prvi puta nastupiti sa svojom pjesmom pred publikom u Opatiji gdje će se boriti za odlazak na Eurosong u Nizozemsku.

Mlada pjevačica i autorica prije 6 mjeseci postala je majka djevojčice Gite, a upravo se u trudnoći odlučila za glazbenu karijere te se
predstaviti javnosti.

”Meni je ovo prvi put da se upuštam u takvo nešto. Napravila sam svoju prvu pjesmu i možda mi je sad malo i pritisak jer je prva pjesma moja koju prikazujem drugim ljudima i to još na ovakav način, na prvom nastupu, to mi je još nepoznato. Uz to me još povezuju s njime i svi znaju da sam njegova kći, tako da ima dosta pritiska”, rekla je Brigita za Dnevnik.hr.

‘Njemu se baš svidio ovaj stil’

Istaknula je kako ima drugačiji stil pjevanja od oca te da je trap glazbeni pravac u kojem će pjevati. Naziv njezine prve pjesme je “Noći pijane“, a mnogi su odmah uočili sličnost s Vucinim hit-singlom ”Volim piti”.

”Da, eto, ne znam ni ja. Bilo je smiješno kad smo se odlučili za ‘Noći pijane’, najviše zbog tog početka koji tako ulazi u pjesmu s tim stihom, pa sam se zato odlučila da budu noći pijane. Ali čuli ste pjesmu, nije baš isto kao što on priča u pjesmi. Ima tu i neku veću poruku možda, malo dublju stranu, osjećaje… Ali svakako je bilo smiješno kad sam objavila i komentari su bili ‘Vucina kći, isto sličan taj neki naslov!”’, rekla je.

Brigita osim što pjeva i sama piše pjesme, a uskoro bi, kako kaže, iz mogao nastati duet u kojem bi i sam Vuco zapjevao trap.

”Vjerujem da bi bio za. Njemu se baš svidio ovaj stil. Nisam znala da će mu se toliko svidjeti zato što je on potpuno druga priča, ali, eto, sviđa mu se”, izjavila je Brigita.


Komentari