MEGA IDEJA! Maja Šuput otkrila izmjene u svom domu: ‘Bloom je oduševljen, a muž će pasti u nesvijest’

Maja Šuput (Foto: Instagram / Maja Šuput)

Pjevačica Maja Šuput (42) na Instagramu je otkrila kako je pronašla rješenje kako zabaviti bebu u vrijeme kada je vani prevruće. Naime, balkon je pretvorila u igraonicu za svog jednogodišnjeg sina Blooma. Pritom je objavila fotografije na kojima se maleni oduševljeno igra.

“Nemam kuću sa okućnicom, nemam stan u prizemlju s terasom, nemam baš neke opcije što s bebom po danu dok je vani vrelih 30 stupnjeva, a da beba bude zabavljena… Ali imam balkon doma i imam mega ideju!!!! Napravila sam i parkić i vrt i moram priznati da sam samoj sebi rekla Vi. Imamo podnice, trampolin, šator, tobogan , stol i stolice… Imamo sve i odmah smo se bacili u igru a ovo su rezultati… Bloom je oduševljen, a muž će pasti u nesvijest jer sam namještaj s balkona prebacila u dnevnu”, napisala je Maja u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja je nedavno uživala u zasluženom odmoru u Tursku sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom. Fotografije s putovanja redovito je obavljivala na svojim društvenim mrežama, a pratitelji su ponovno primijetili kako maleni neodoljivo podsjeća na Maju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 


Komentari