Matija iz ‘Večere za 5 na selu’ sa 18 godina je postao otac: ‘Nije bitno jesi li ti star ili mlad, djetetu treba pružiti ljubav, a za to ti treba samo koji kliker u glavi’

Foto: Screenshot

Prvi ovotjedni domaćin u showu ‘Večera za 5 na selu’, mladi je tata, student, političar i amaterski kuhar Matija (22). Za RTL je otvoreno progovorio o ranom roditeljstvu, ispričao kako mu se kći zove Greta, a otkrio je i kako su on i partnerica odabrali ime.

“Išli smo na tu foru da ne bude ime koje imaju sve djevojčice – Sara, Ema…”, otkrio je ovaj mladić koji je postao tata sa 18 godina. “Bil sam punoljetni tak da… Bio sam dovoljno mlad, ali isto kao i kod deserta, je li lagano ili teško, nije bitno jesi li ti star ili mlad, bitno je kako se ti ponašaš i dal buš ti tom djetetu pružio ljubav i sreću, a za to ti ne trebaju godine nego samo koji kliker u glavi”, dodao je.

Na pitanje ima li osjećaj da nešto propušta, odgovorio je: “Pa da bi propuštal nešto, ne. Iako si ti roditelj, bitno je uskladiti sve svoje potrebe i da se to sve stigne. A kaj se tiče mene kao osobe, nisam niti ja za neke izlaske i to sve tako da niti to meni nije predstavljalo neki problem. Ja sam više obiteljski čovjek, moji roditelji nisu imali više djece osim mene tak da sam uvijek cijenil obiteljske trenutke da se ja prošećem sa svojom curicom i tak nego da ja nekamo idem. Ali priuštim si nekad, jer jednostavno nekad trebaš 5 minuta za sebe, tu su još bile i moje obveze kad sam u školu išao, ali svaki trenutak je uglavnom bio proveden s njom.”

Komentari