MASTERCHEF Gledatelji u šoku, Frano napustio show: ‘Za nas je on pobjednik’

U popularnom kulinarskom showu ‘MasterChef’ večeras je ispao, prema mišljenju gledatelja, jedan od najboljih kandidata, Frano Kekez. Naime, Frano je s Tomislavom, Rokom i Anom završio u stres testu odnosno eliminacijama nakon što su ih nominirali ostali kandidati.

Ekipa je morala replicirati jelo poznatog chefa i svima je naizgled to uspjelo. Roko je doživio živčani slom i počeo plakati za radnom jedinicom no, ipak je na kraju složio svoj tanjur.

Članovi žirija probali su jela ne znajući da je jedan od kandidata sam sebe sabotirao kako bi bio najgori. Prilikom ocjenjivanja Frano je priznao da je namjerno stavio šećer i sol u jelo kako bi dobio najniže ocjene i otišao iz showa.

Žiriju zbog toga nije bilo ni malo drago. Frani su dali konstruktivne kritike i zahvalili mu na sudjelovanju. Ekipa iz showa nije bila previše razočarana s obzirom da s Franom nisu bili u najboljim odnosima. No, vrlo razočarani su ostali gledatelji pred malim ekranima.

U samo nekoliko minuta objava o Franinom napuštanju showa imala je stotine komentara. Velik dio gledatelja kaže kako više ni neće gledati emisiju.

Dok ekipa iz ‘MasterChefa’ osjeća olakšanje, gledatelji su uvjereni da su upravo oni razlog njegova odlaska zbog konstantnog pritiska na sukandidata.


Komentari