MARTINA VRBOS OŠTRO ODGOVORILA NA OSUDE: ‘Hrvati bi se trebali zapitati zašto Hrvatice vole Srbe’

Foto: Instagram/kolaž

Pjevačica Martina Vrbos (37) danas živi u Beogradu s mužem Bogoljubom Vidakovićem, za kojeg se udala 2016., te imaju sina Kostu i kćer Milu. Nakon nekoliko godina pauze svoje glazbene karijere u emisiji IN Magazin otkrila je buduće planove te komentirala glasine o svojoj udaji za Beograđanina koje je godinama prate.

“Kad radiš pauzu, onda ti se nešto desilo, umro si, bolestan si, gdje je Martina Vrbos, povukla se zauvijek, sad je postala domaćica. Nije nikad Martina postala domaćica, vjerojatno nikad ni neće postati domaćica”, otkrila je Vrbos te otkrila da ni majčinstvo nije razlog njezina povlačenja s estrade.

Koliko je smršavila ili se udebljala, često je, kaže, bilo važnije od njezina pjevanja.

“Smršavjela, udebljala se, super drago mi je da svi vode računa o mom izgledu, ali to je, nažalost, pokrilo kod mene u nekim situacijama moju muziku”.

Iako se sad može pohvaliti dobrom linijom, račun na komentar njenog izgleda ne prestaje.

“To je ljudima očito bitno”, zaključuje Vrbos.

“Bilo je komentara kako sve naše Hrvatice idu za Srbe, kako da ti kažem, možda bi se Hrvati trebali zamisliti zašto svi idu za Srbe, to je bio moj prvi odgovor. Joj, udala se za Srbina, ne znam, kao da sam se udala za nekog tko ima šugu. Ja sam generacija koja je alergična na to Srbi, Hrvati, Slovenci i da ne kažem što drugo”, ispričala je Vrbos.

Nekoliko godina izbivala je iz svijeta glazbe, a sada se vratila s emotivnom baladom koju je sama napisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)


Komentari