MARTINA TOMČIĆ IZA OBJEKTIVA: Pokazala stranu koja se često ne vidi

Foto: Instagram

Operna hrvatska pjevačica, 46-godišnja Martina Tomčić objavila je video na Instagramu na kojemu je obožavateljima pokazala svoju senzualnu stranu te ujedno otkrila kako izgledaju pripreme prije emisije “Supertalent show”, gdje je član žirija.

“Volim jako vrijeme kada se pripremam za emisiju! Nekako je uvijek čudno mirno… Kao ljeti pred oluju”, napisala je Tomčić ispod videa u kojemu nosi crvenu gracioznu haljinu te uživa u cijelom procesu šminkanja i friziranja prije samog početka emisije.

U vrlo brzom roku prikupila je više od 800 lajkova, a pohvale su prštale na sve strane. “Iskonska ljepota, “goriš gospođo”, “predivna si”, “uvijek sjajiš”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

“Opa maco”, napisala joj je kolegica stručnog žirija, pjevačica Maja Šuput, a influencerica Sonja Kovač joj je odmah ostavila emotikone srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

“Crna je moja boja, ali ponekad uđem u ulogu žene u crvenom i uživam u njoj”,  otkrila je Tomčić.

Podsjetimo, “Supertalent show” počeo se ponovno prikazivati na malim ekranima u novom ruhu, a u stručnom žiriju uz Martinu ove sezone vijećaju Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Davor Bilman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)


Komentari