MARKO TOLJA U PROBLEMU: Za vrijeme koncerta ostvarila mu se najgora noćna mora!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pjevač Marko Tolja za vikend je nastupio na pozornici Malog uličnog festivala u Stubakima, ali mu se dogodilo ono od čega strepi svaki glazbenik. Usred koncerta, omiljeni hrvatski jazzer ostao je bez glasa. Detalje nemilog događaja podijelio je na svom Instagram profilu i zahvalio se publici koja je bila uz njega.

“Sinoć mi se prvi put u 16 godina profesionalne karijere dogodilo da mi je glas skroz ‘pukao’ i da nisam mogao održati koncert kako treba. Pjevao sam u tih 16 godina s raznim bolestima i prehladama, u premorenim stanjima i ponekad u nehumanim uvjetima. Ali jučer je tijelo jednostavno reklo: Ne!. Svaki viši ton bio je bitka za sebe”, otkrio je Tolja objaviši dvije fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

 Na jednoj s osmijehom pozira s publikom u pozadini, a na drugoj sjedi vidno potresen.

“Ali zato sam sinoć imao Zagorce koji su dokazali da su stvarno ‘prijateli pravi’, koji su me nosili svojom dobrotom i podrškom unatoč svemu. Druga fotka pokazuje koliko sam nakon koncerta bio devastrian što mi se to dogodilo i što vam nisam mogao dati 100% sebe. Hvala vam Stubaki i Mali ulični festival od srca i nadam se da ćete mi dati priliku za ‘popravni’ jer bili ste divni i to vam nikada neću zaboraviti!”, zaključio je.

Nedavno je otkrio kako je imao teško razdoblje zbog padova u svojoj karijeri.

“Tada sam već hodao s mojom ženom, ona me izvukla. Stvarno sam pao u depresiju, doslovno ležao u krevetu par dana. Do tada sam uvijek bio nešto pozitivno, a ovdje sam bio na naslovnicama svih novina i to kao najgori lik na svijetu”, priznao je Marko.


Komentari