Marko Perković Thompson napunio Šalatu: Pogledajte tko je sve došao na koncert

FOTO: Robert Anic/PIXSELL

Pjevač Marko Perković Thompson u metropoli nije nastupio od prosinca 2014. godine. No, u subotu navečer napunio je zagrebačku Šalatu.

Mnogobrojni obožavatelji su subotu kasno poslijepodne iskoristili za okupljanje na koncertu koji su jedva dočekali. Koncert Marka Perkovića Thompsona u subotu napunio je Šalatu.

Pjevač je pozdravio sve okupljene na koncertu, a posebno obitelji poginulih hrvatskih branitelja, invalide Domovinskog rata, svećenike, biskupe i ostale crkvene velikodostojnike.

Pjjevač je odaslao i političku poruku:

Znate da je bilo svašta oko naših pjesama koje smo svugdje izvodili. Znate da su nas i pojedini političari htjeli zaustaviti. To su određene političke skupine koje nećemo imenovati, ali zajedništvo i ljubav koje smo poručivali kroz naše koncerte je ono što je pobijedilo. Nema predaje! I dalje ćemo pjevati o našim vrijednostima, o našoj ljubavi prema Bogu, čovjeku i obiteljima i svim drugim vrijednostima. Budimo zajedno i uživajmo u koncertu. Nema predaje!‘, poručio je Marko Perković Thompson.


Koncert je trajao gotovo tri sata, a Thompson je izvodio pjesme sa svih sedam svojih albuma. Podršku mu je dala i njegova obitelj, a pjevač je pjesme – ‘Sine moj’ i ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova’ posvetio ženi i djeci.

Među poznatim licima koja su se isticala na koncertu spomenimo nogometaša Josipa Joea Šimunića sa suprugom, novinara Velimira Bujanca sa suprugom te političarku Brunu Esih sa suprugom.

Pjevač će nakon sinoćnjeg nastupa na Šalati prorijedit nastupe, kako bi se posvetio izradi novog albuma .

Komentari

loading...