MARKO GRUBNIĆ ŽELI POSTATI TATA: ‘Kod mene je to malo drugačiji proces, ali siguran sam da ću imati dijete‘

Foto: Instagram

Poznati hrvatski stilist, 38-godišnji Marko Grubnić otkrio je za  miss7.24sata.hr, kako je pronašao ljubav svog života te da mu je velika želja imati dijete.

“Moja najveća želja je da postanem otac!” izjavio je Marko.

“U životnoj sam fazi kad se držim one: samo da je živo i zdravo. Da, jako bih volio imati dijete. Oduvijek volim djecu i djeca vole mene, a jednostavno valjda dođeš u te godine i shvatiš da je to u stvari bit života i postojanja. Tako da jako želim dijete”, dodao je.

“Kod mene je to malo drugačiji proces i vrlo specifičan pa niti želim, niti smijem puno o tome. Ali siguran sam da ću imati dijete”, rekao je pa istaknuo kako je već izabrao hrvatska imena za djecu.

Između ostalog, dežurni kritičari često kritiziraju stilista da je njegov život na Instagramu provučen  kroz ‘filter’ pa se mnogi pitaju što je “fejk”, a što je zapravo stvarnost, pa se Grubnić osvrnuo i na te komentare.

“Ljudi brkaju photoshop i filtere. Ja ne koristim photoshop i ne znam ga baš koristiti, ali zato sam neumjeren kad je riječ o filterima. Tu ih nabacim na jednu sliku sigurno 5”, poručio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)


Komentari