Marko Grubnić s maskom zeca dočekao jutro: ‘Kako se od jungle partya dogodilo ovo?’

Instagram/markogrubnic

Zagrebački influencer i majstor Photoshop-a, Marko Grubnić, jutros je svoje fanove počastio fotografija s brutalno dobre zabave.

Marko je objavio fotografije i u opisu napisao: ”Ono kada u 5.30 ujutro napraviš najbolje fotke ikada… 🔥🔥🔥🔥🔥 Samo me zanima kako se od Jungle Partya dogodilo ovo…”. Svojim komentarom nasmijao je brojne pratitelje koji su mu rado ostavili poruke ispod fotografije. Sudeći po tome da Marko u ruci drži čašu, jasno je što je razlog njegove zaboravljivosti i zbunjenosti ujuto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Ono kada u 0️⃣5️⃣.3️⃣0️⃣ ujutro napraviš najbolje fotke ikada… 🔥🔥🔥🔥🔥 Samo me zanima kako se od Jungle Partya dogodilo ovo… 🤷🏻‍♂️🔝😹💞🐒🍸

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 Ukoliko je vjerovati Markovim riječima, zabavu s temom džungle organizirao je kako bi s prijateljima proslavio dolazak ljeta, a organizacijske zasluge ne pripadaju samo njemu budući da se prigodnom objavom zahvalio svojim pomagačima.

 Naravno, Marko kao stilska ikona ni u džunglu ne ide bez brendirane odjeće pa je tako objavio i fotografiju na kojoj spremno pozira s prijateljem.

”Givenchy boys in the jungle”, glasi njegov opis.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Givenchy boys in the Jungle… 🦜 #Summer2019 🥂

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 

 

Komentari