MARKO GRUBNIĆ OTKRIO KUTAK RASKOŠNOG STANA: Sve poglede ukrao crno bijeli portret

Foto: Instagram

Poznati hrvatski stilist, 38-godišnji Marko Grubnić otkrio je svojim pratiteljima na Instagramu svoju luksuznu blagavaonicu, a mnogi su se odmah zapitali je li to na zidu njegov portret na zidu iz mlađih dana.

Veliki mramorni stol, luksuzni luster, vaze prepune cvijeća pokazale su dio njegova bogatog doma, svu pažbnju ukrala je njegova crno bijela fotografija na zidu ogromnih dimenzija.

“Wow. Gdje ste nabavili ovu fotografiju? Nikada nisam vidjela nešto bolje. Je li to isprintano ili naslikano”, upitala ga je jedna znatiželjna pratiteljica.

“Impresivno”, “nikad ništa ljepše nisam vidila”, “a da nas pozoveš”, samo su neki od komentara obožavatelja koje je oduševio interijer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko je pozirao na još jednoj fotografiji sa šeširićem kojeg potpisuje Christian Dior te još jednom pokazao koliko drži do detalja i estetike.

Ovog puta je pozirao između dvije mramorne vaze pa napisao da se u njegovom domu već  “osjeća dašak jeseni”.

Valja napomenuti, kako dežurni kritičari često kritiziraju stilista da je njegov život na Instagramu provučen  kroz ‘filter’ pa se mnogi pitaju što je “fejk”, a što je zapravo stvarnost.


Komentari