MARK BAGARIĆ NASTUPAO JE I U NJEMAČKOM SUPERTALENTU: Pogledajte kako je to izgledalo

Foto: Screenshot
Mladić koji je osvojio četvrti zlatni gumb u emisiji natjecateljskog zabavnog formata “Supertalent”, 27-godišnji Mark Bagarić postao je tema svih hrvatskih medija nakon što je javnosti pokazao svoje nevjerojatne vokalne sposobnosti.

Naime, Bagariću to ipak nije prvo natjecateljsko iskustvo budući da se već pojavio u njemačkom Supertalentu 2019.godine, gdje ga je stručni žiri također zapazio.

Mark se predstavio njemačkom žiriju s istom pjesmom “Crazy Love”, s kojom je u Hrvatskoj osvojio zlatni gumb zahvaljujući muškom članu žirija, Janku Popoviću Volariću.

Snimka nastupa na njemačkom Supertalentu pregledana je na YouTubeu skoro milijun puta. Iako Bagarić nije ostvario veći uspjeh nakon tadašnjeg audicijskog nastupa nema sumnje da su mnogi još tada bili oduševljeni njegovim nastupom.

Podsjetimo, Bagarić je porijeklom iz Hercegovine, rodio se u Berlinu, te se preselio s roditeljima u Zagreb kada su se umirovili jer ih nije želio ostaviti same. Tečno govori čak šest svjetskih jezika, među kojima hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski.

U emisiji je priznao da mu je velika želja pronaći djevojku te ostvariti obitelj s njom. Ne skriva koliko priželjkuje pronaći “onu pravu”, pa je hrvatsku javnost pridobio simpatičnim izjavama prije audicijskog nastupa te prvenstveno svojom iskrenošću i skromnošću.

Osim toga, otkrio je da nikada nije bio u dužoj vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Bagarić (@markbagaric)

 


Komentari