Voditelj Survivora zaludio je ‘crvene’, ali njegovo srce osvojila je direktorica Bojana, evo kako je sve počelo

Mario Mlinarić

Crveni tim izborio je pobjedu i osvojio vrijednu nagradu u prvoj epizodi ‘Survivora’ koju je pred malim ekranima pratilo preko 310 tisuća gledatelja. Članovi plavog tima postat će svjesni da što prije moraju osmisliti plan kako nadigrati crveni tim jer će im nestašica hrane prouzrokovati velike probleme u budućim izazovima.

S druge strane, članovi crvenog tima probudit će se dobro raspoloženi zbog osvojene nagrade, a sunčani dan na plaži Ivona, Maša i Nađa iskoristit će za opuštanje i razgovor o prvim dojmovima. Zaključit će da su one snažnije od žena u plavom timu, no ono što im je posebno zapelo za oko tijekom izazova nisu bili ostali kandidati, već Mario Mlinarić, pa će tako djevojke jednoglasno podijeliti svoje oduševljenje voditeljem.

Nova TV

”Voditelj je… nećemo pričati. Baš se vidi da mu to leži“, priznat će Maša, a s njom će se složiti Ivona zaključivši: „Voditelj je stvarno… šteta što ne sudjeluje s nama. Pitanje za voditelja – kako se osjećate što su sve djevojke zaljubljene u vas?“.

U Hrvatskoj ga nazivaju trenerom svih trenera

Široj hrvatskoj javnosti Mlinarić je poznat i kao prvi trener u RTL-ovom reality show-u “Život na vagi”, glumac u nekolicini sapunica, višegodišnji trener Cro-Copa, pobjednik “Farme” i “Fear Factora”, nositelj Guinnessova rekorda. U mnogim medijima prozvan je “omiljenim hrvatskim trenerom”, “hrvatskim kraljem fitnessa” i “trenerom svih trenera”.

Tijekom svog dugogodišnjeg iskustva u kondicijskom i mentalnom treningu postiže vrhunske rezultate s brojnim profesionalnim sportašima, među kojima su i poznati tenisači, rukometaši, hokejaši, plivači, skijaši, nogometaši. Prijatelj je i višegodišnji stručni suradnik Mirka Filipovića Cro Copa. Priznat je kao stručnjak u funkcionalnom treningu te po svojoj predanosti u razvijanju i implementiranju inovativnih tehnika u fitnessu.

Osnovao je Core Gym, a okušao se i u glumi

Osnivač je Core Gyma, poznate teretane za funkcionalni trening i kondicijsku pripremu. Specifični programi treniranja prikazani su u mnogobrojnim publikacijama i televizijskim emisijama, a svoje trenerske vještine dokazao je i kao voditelj Men’s Health Fitness izazova Organizator je brojnih humanitarnih akcija vezanih uz promociju sporta i zdravlja te borbu protiv pretilosti.

Osim po svojoj sportskoj stručnosti, poznat je i kao glumac u nekolicini sapunica te kao pobjednik druge sezone Farme, poznatog reality show-a Nove TV. Veliku popularnost stekao je kao trener u RTL-ovom reality show-u “Život na vagi”. Tijekom svojih studentskih dana bavio se i manekenstvom pa je tako 2003. godine bio prvi pratitelj Mistera Hrvatske, a ima i status prvog pratitelja Mistera turizma iz 2000 godine. Tijekom studija okušao se i kao voditelj u HTV-ovim glazbenim emisijama Metro pop i Glazbena televizija.

Foto: Instagram

Njegovo srce već je osvojeno

Uspješna poduzetnica Bojana Kennedy, direktorica Mercedes-Benza u tvrtki Euroline osvojila je njegovo srce te su dobili i djecu. Uspješnu poduzetnicu sa sportašem povezala je poslovna suradnja iz koje se potom rodilo prijateljstvo, 2009. godine, a kasnije i ljubav. Iako Milinarić ne otkriva često detalje iz svog privatnog života prilikom svake nove sezone, žene na malim ekranima ne skrivaju koliko im je neodoljiv.

Večernji list je pisao kako je sa suprugom obiteljsko gnijezdo stvorio u njezinu gradu Opatiji za koju kaže da je njihova oaza mira koja na dohvat ruke nudi more i šume i sve što im je potrebno za zdrav i sretan život.


Komentari