Mario Mandić iz ‘Života na vagi’ se javio iz bolnice u zavojima: ‘Ostanite pozitivni jer glava je sve’

Foto: Instagram

Mario Mandić (30) hrvatskoj javnosti poznat je kao kandidat iz ‘Života na vagi’, a ovog puta na društvenim mrežama podijelio je s pratiteljima neugodnu situaciju koja mu se odgodila, a završila je uganućem zgloba.

”Nekoliko sportskih ozljeda zadnjih godinu i pol i onda prošle godine tj. prije koji dan opet glupa ozljeda… fulam stepenicu, uganem zglob i da ne bi došlo do veće ozljede, idem se dočekati na ruku i padnem na rame na stepenicu…vraćam se sa traume s puknutim ramenom, ali ono što želim reći nije da se hvalim sa ozljedama već to da nikada nemojte odustati jer uvijek će biti prepreka u životu i uvijek će vas nešto ometati na vašem putu, ali budite jaki u glavi, grizite i samo ”, napisao je ispod fotografije na kojoj pozira sa zavojima u bolnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?????? (@mario_mandic86)

Mnogi su mu poželjeli brz oporavak te uputili riječi podrške. Mandić je u vezi s Ninom Martinom Korbar koju je upoznao u RTL-ovoj emisiji “Život na vagi”, gdje se s ostalim kandidatima natjecala za tron i prilično smršavjela. Nakon emisije pokrenuo je razvod s tadašnjom suprugom.

Naime, Nina i Mario su produbili odnos bez obzira na javne osude članova obitelji, o čemu su mediji također pisali, a danas zajedno rade u “M2 Workout” teretani koju je on uspješno pokrenuo.

Prilikom ulaska u show imao je 165,5 kilograma te je planirao postati profesionalni vatrogasac budući da se njegov san nije mogao ostvariti godinama zbog previše kilograma. U showu je skinuo 53,5 kilograma, a danas uspješno pomaže drugima treninzima te u skidanju kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?????? (@mario_mandic86)


Komentari