Marina Orsag iskreno o ljubavnom životu: Prva bih se hvalila svojom djevojkom da ne postoji mogućnost da sve ode u drugom smjeru

Foto: Facebook

Pod povećalom medija, ovih se dana našla 43-godišnja komičarka Marina Orsag. Proteklog tjedna objavljena je vijest da je Trgovački sud u Zagrebu pozvao vjerovnike njezine tvrtke “Studija smijeha” da u zakonskom roku plate predujam za namirenje troškova stečajnog postupka te tvrtke s nešto više od 36.000 kuna utvrđenog duga.

Spomenutu situaciju Orsag je ubrzo komentirala na društvenim mrežama.

O dugovima: Nisam ništa ukrala i varala već sam se našla u kaosu

“Tokom pandemije nismo dobili ni jednu lipu poticaja niti nam je dozvoljeno da stavimo firmu u mirovanje niti da dam sebi otkaz kao direktor tokom pandemije već su nastavili naplaćivati doprinose i dug je skočio na ovu visinu. Kada sam otišla na sud, otkazali su ročište bez da nas informiraju i tražili smo da nam daju da ratama otplaćujemo. I to je dug za doprinose, ne PDV, ne porezi, prirezi jer je to sve plaćeno usprkos svemu, već doprinosi za moju plaću koju si nisam isplaćivala, dok sam doprinose uredno plaćala do pandemije.

Niti sam kriminalac, niti idiot ljudski pa da se ta situacija na ovaj način provlači. Ni u jednom trenu nisam ništa ukrala, a stvorila sam scenu bez ijedne jedine lipe pomoći kulturnih institucija iako su nas dva puta pokrali. I nisam ništa ukrala i varala već sam se kao jako puno poduzetnika tokom pandemije našla u kaosu, ali njihov kaos neće završiti u medijima”, napisala je Marina na svom Facebook profilu.

Za Večernji je otkrila da joj je važnije što nije ostala dužna za plaće zaposlenicima niti dobavljačima te naglašava da sebi nije ni isplaćivala plaću, a dugovi za doprinose su se gomilali. Naglašava da će to podmiriti jer, kako kaže, želi mirovinu jednog dana.

Inače, ovu komičarku svake subote gledamo u HRT-ovom showu “Zvijezde pjevaju” gdje joj je partnerica Ivana Kindl.

Djevojka joj je velika podrška

“Meni je gušt pjevati, kao tinejdžerica bila sam na jednoj audiciji pa su mi rekli da mi je glas super, ali da bi netko drugi mogao biti na pozornici. Od tada nisam išla u te vode, tako da mi je ovo sad i liječenje trauma. A Ivana je odlična mentorica, uz nju sam puno naučila”, priča Marina.

Prošle godine izdala je prvi kantautorski singl “Nijedna druga”. Pjesmu je posvetila svojoj djevojci, a ona joj je velika podrška u svemu.

“Nažalost, živimo u sredini u kojoj reakcija na to nije uvijek najpozitivnija. Iskreno, prva bih se hvalila svojom djevojkom da ne postoji ta mogućnost da sve to ode u drugom smjeru”, zaključila je Marina Orsag.

Komentari