MARIN ČILIĆ IZNENADIO NA INSTAGRAMU: ‘Odlučili smo prekinuti…’

Profesionalni hrvatski tenisač, 33-godišnji Marin Čilić službeno je potvrdio da prekida suradnju s kapetanom hrvatske Davis Cup reprezentacije, Vedranom Matićem.

Proslavljeni tenisač na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s trenerom, te mu uputio riječi zahvale.

“Vedran Martić i ja odlučili smo prekinuti profesionalni odnos i htio bih mu zahvaliti na predanosti, trudu i svemu što je učinio za mene kao trenera. Naravno, ostaje moj dragi prijatelj i kapetan Davis Cupa. Veselim se što će se cijeli tim uskoro ponovno okupiti u Torinu”, napisao je Čilić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Inače, Čilić je obznanio vijest o prekidu suradnje s trenerom odmah nakon što je proslavio je 33. rođendan u društvu obitelji.  Tim je povodom na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz šetnje Zagrebom sa suprugom Kristinom i sinom Baldom, te mlađim jednomjesečnim sinom.

“Hvala svima na rođendanskim željama. Zahvalan sam za još jednu godinu oko sunca i moj prvi rođendan u četveročlanoj obitelji”, napisao je tenisač.

Podsjetimo, tenisač i politologinja rodom iz Cavtata, upoznali su se 2010. godine, a vezu su okrunili brakom nakon osam godina, te izrekli sudbonosno ”da” u travnju 2018. u Dubrovniku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Koliko uživa u roditeljskoj ulozi Čilić često pokazuje, pa je tako nedavno podjelio s pratiteljima trenutke koje je zabilježio na pješčanoj plaži Ušća, na samom jugu Hrvatske u blizini Metkovića.

“Neprocjenjivo ‘jedan na jedan’ vrijeme”, napisao je Marin ispod fotografije na kojoj se igra sa sinom Baldom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

 

 

 


Komentari