MARIN ĆILIĆ NAPOKON OTKRIO IME DRUGOG SINA: Uživa u očinskoj ulozi

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Proslavljeni hrvatski tenisač 32-godišnji Marin Čilić u rujnu je otkrio kako je njemu i supruzi Kristini stiglo drugo dijete na svijet, te koliko su ponosni roditelji, međutim nisu obznanili ime djeteta.

“Zahvalan sam što mogu s vama podijeliti da je stigao Baldov najbolji prijatelj. I samo tako – postali smo i službeno tim od četvero. Dječak se osjeća odlično, a mama Kristina je prava zvijezda. Jedva čekamo dovesti ovog mališana kući njegovom bratu˝, dodao je vidno uzbuđeni tata čija je obitelj, nakon sinčića Balda kioji je ove godine proslavio prvi rođendan, postala bogatija za još jednog dječaka čije ime još nisu otkrili”, napisao je tenisač na društvenim mrežama.

Budući da je Čilić sada osvojio turnir u Sankt-Peterburgu protiv Amerikanca Taylora Fritza, tom prigodom je prvi put u govoru nakon finala otkrio da je pobjedu posvećuje tek rođenom sinu Vitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Podsjetimo, , tenisač se vjenčao sa izabranicom Kristinom 2018. godine u Cavtatu i to nakon osam godina ljubavi. U veljači 2020.godine dobili su prvo sina Balda, a u rujnu 2021.  dobili su drugog sina kojemu su sad službeno obznanili ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)


Komentari