MARILYN MONROE JE PRIJE SMRTI BILA TRUDNA? Tajna koju je sa sobom odnijela u grob

Foto: Screenshot/Youtube

Legendarna filmska ikona Marilyn Monroe koja je zauvijek ostavila pitanja nakon smrti, još uvijek budi teorije zavjere, a sa sobom je odnijela u grob tajnu koja je otkrivena nakon 55 godina.

5. kolovoza 1962. filmska glumica je pronađena mrtva u svom domu u Los Angelesu. Otkrivena je gola na krevetu, licem prema dolje, s telefonom u jednoj ruci. Prazne boce tableta, propisane za liječenje depresije, bile su razbacane po sobi. Nakon kratke istrage, policija u Los Angelesu zaključila je da je njezina smrt “uzrokovana prekomjernom dozom sedativa i da je način smrti vjerojatno samoubojstvo”.

Foto: Screenshot/Youtube

Njena smrt još uvijek postavlja razna pitanja te se smatra da okolnosti pod kojima je umrla nisu dovoljno istražene. 55 godina nakon smrti glumice u javnost su izašle fotografije koju dokazuju tajnu s kojom je glumica otišla u grob. Prije stravične smrti bila je trudna, što dokazuju fotografije koje posjeduje Daily Mail, a otkrili su ih tek 2017.godine. Iza objektiva je navodno bila prijateljica Frieda Hull, 1960.godine kada je Monroe imala 34 godine.

Naime, iako je glumica u to vrijeme bila u braku sa suprugom Arthurom Millerom, na setu filma “Hajde da se volimo”, ostala je trudna nakon ljubavne romanse s francuskim glumcem Yvesom Montandom koji je bio oženjen.

Zapanjujuće fotografije prvi put prodane su za samo 2.240 dolara, a bogati kolekcionari nisu bili svjesni svog pravog značaja dok se nije otkrila prava pozadina priče.

Snimljene su 8. srpnja 1960. godine ispred studija Fox u New Yorku nakon što je Monroe završila testiranje kostima i frizure za svoj film “The Misfits”, u kojem glume Clark Gable i Montgomery Clift.

Izvanredne fotografije koje je američki magazin otkrio svijetu prikazuju tajnu trudnoću filmske ikone. Glumica je šokantnu tajnu čuvala sve do svoje smrti, a fotografije možete pogledati ovdje.

Najmračnije tajne legendarne glumice koja je od napuštenog djeteta postala seks simbol najbolje je prikazan u seriji “The secret life of Marilyn Monroe”.

Podsjetimo, Monroe se rodila u sirotištu u Los Angelesu, a do šesnaeste godine selili su je od jednog sirotišta do drugog. Sa 16 godina se prvi put udala, kako bi pronašla spas od domova, a njezina karijera započela je kada ju je u tvornici gdje je radila jedan fotograf sasvim slučajno uslikao dok je slikao djelatnike. Fotografija je izazvala interes modeling agencije koja joj je ponudila prvi angažman. Prve korake u glumi napravila je za male novce u Hollywoodu te njeni prvi filmovi nisu doživjeli uspjeh. Ipak nije odustajala, a planetarnu slavu stekla je nešto kasnije, filmovima koji su zabilježili ogroman uspjeh.

Jednom prilikom je izjavila: “Hollywood je mjesto gdje će vam platiti tisuću dolara za poljubac i 50 centi za dušu”, te je tada možda najbolje opisala kako se osjećala kroz svoj trnoviti put kroz slavu, gdje su je mnogi iskorištavali kroz tijelo, novac i izgled.


Komentari