MARIJINI OBROCI U NSB-u! 120 kuna za prehranu djeteta tijekom cijele školske godine

Facebook

Prosječno 120 kuna dovoljno je da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.

Marijini obroci, međunarodna organizacija koja hrani preko milijun djece u školi, u najsiromašnijim zemljama svijeta organizira tradicionalnu Večer Marijinih obroka 3.12.2015. u Nacionalnoj i Sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu s početkom u 19.30 sati. 

Na ovom tradicionalnom okupljanju osvrnut ćemo se na prošlogodišnje aktivnosti Marijinih obroka te informirati podupiratelje i donatore o ciljevima hrvatskog ogranka Marijinih obroka za iduću godinu. Također, volonterke i članice upravnog odbora Marijinih obroka prepričat će svoje nedavno putovanje u Benin te približiti prisutnima svoje doživljaje iz posjeta hrvatskim školskim kuhinjama.

Na samom kraju večeri je proglašenje pobjednika natjecanja „Najbolja čestitka za Marijine obroke“ u kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola te izradili svoje čestitke na temu Afrike i Božića. Voditeljica večeri je Doris Pinčić Rogoznica, a za glazbeni dio programa zadužen je gudački kvartet i gospel zbor Sunce.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Humanitarna udruga „Marijini obroci“ dio je međunarodnog projekta koji dnevno hrani preko 1 000 000 djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta. Duša Marijinih obroka su volonteri, kako na mjestima prikupljanja pomoći, tako i na mjestima dijeljenja obroka. [/box]

 


Komentari