Marijana Mikulić pozirala u kratkim hlačicama, pratiteljica joj poručila: ‘Bolje malo duže nešto’, a glumica joj nije ostala dužna

Foto: Instagram

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira podno zagrebačke uspinjače u kratkim hlačicama i time istaknula duge noge. Za svoju modnu kombinaciju dobila je brojne komplimente.

‘Mačka na uspinjači’, ‘Koje noge mačko’, ‘Frajerica’, ‘Koje dobre noge, zavidim’, ‘Super Mare, zgodna si i lijepa. Nemoj se uviijek sakrivati i biti nesigurna. Meni jedna od najljepših i prirodnih naših glumica. Nakon tri trudnoće i svega top si mi’, pisali su joj pratitelji, a pjevačica Nina Badrić joj je poručila: ‘Komadino’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

No, nekima se pak nije svidjelo Marijanino izdanje pa je jedna pratiteljica napisala: ‘Malo degutantno’, a druga je napisala: ‘Bolje malo duže nešto’.

Marijana joj nije ostala dužna pa joj je odgovorila: ‘Svatko neka nosi što ga veseli’, na što je pratiteljica napisala: ‘Ali draga ne stoji sve svima’. Glumica joj je potom uzvratila: ‘A tko je tu da odredi što kome stoji? Zato kažem, neka svatko nosi što ga veseli, na što je pratiteljica opet imala komentar: ‘Da, kraljice stila’, a Marijana je raspravu zaključila s ‘Hvala’.

Podsjetimo, Marijana je nedavno otkrila kako se nakon sedam godina seli s obitelji iz stana na Trešnjevci u kuću u istom kvartu, koju su ona i suprug kupili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)


Komentari