Marijana Batinić se zapitala je li jedina Dalmatinka u Zagrebu koja ovo radi, pa nasmijala pratitelje!

foto: Instagram

Omiljena voditeljica, Splićanka Marijana Batinić, ponosna je stanovnica Zagreba već deset godina, međutim, nerijetko putem društvenih mreža ističe koliko voli rodni grad, ali i koliko je privržena istom. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, 39-godišnjakinja se dotaknula upravo te teme te nasmijala brojne pratitelje tipičnim ‘problemom’ Dalmatinaca.

“Sunce u Zagrebu, ja u sakou… Jesam li ja jedina Dalmatinka s adresom u Zagrebu koja već deset godina ne može shvatiti da to što je vani sunce, ne znači da je toplo”, upitala je Marijana pratitelje ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju supruga Mateja Pašalića, a na kojoj se očito nije primjereno obukla trenutnim temperaturama u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)


 “Pa ženo, ledara je, barem bi ti trebala znati što je ‘zubato’ sunce”, odgovorila joj je dizajnerica Matija Vuica te dodala kako se ni ona, rođena Metkovčanka, ni nakon 40 godina provedenih u Zagrebu još nije naviknula na klimu u metropoli.

“Ima nas još, nisi jedina”, “neka se zna odakle si, pa makar se i tresla”, “na moru je to potpuno drugačija zima”, komentirali su brojni pratitelji koje je simpatična Splićanka nasmijala svojim ‘problemom’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Komentari

loading...