Marijana Batinić otkrila zašto je plakala cijelo jutro: ‘Ne znam je li mi išta u životu bilo ovako teško’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Omiljeno lice malih ekrana Marijana Batinić pratiteljima je na svom Instagram profilu otkrila što joj teško pada. Njezina starija kći Ena letjela je avionom kako bi došla kod bake i djeda u Split, a voditeljicu je cijela ta situacija poprilično emotivno dirnula.

Malena Ena putovala je u pratnji stjuardese, a iako je ona bila sretna i ponosna, Marijana je cijelo jutro prije leta provela u suzama.

“Moja rodica stjuardesa joj je davno bacila bubu u glavu da jako puno djece putuje avionom uz pratnju svojim bakama i djedovima. Otkad je napunila šest godina i otkad je to postalo moguće i njoj, svaki dan je ova tema bila na tapeti”, napisala je Marijana i objavila snimku odlaska njene kćeri.

Ovo te baš izbije iz cipela“, napisala je voditeljica i dodala da tu scenu nikad neće zaboraviti.

Screenshot

Nakon što je sretno sletjela, Ena je Marijani poslala selfie mobitelom kojeg je dobila na korištenje kako bi se mogla mogla javiti kad stigne u Split. U komentarima su joj se javile i druge majke koje se suosjećaju s njom.

“Draga Marijana, osjećala sam se isto kao i ti. I evo već i nakon 12 godina isti grč u želucu”, “Kako je hrabra, neka joj je sa srećom”, “Nije lako biti majka”, pisale su joj pratiteljice.

Inače, Marijana je trenutno na porodiljnom dopustu te uživa sa svoje dvije kćeri, Enom i Rozom.


Komentari