Marijana Batinić o životu u Zagrebu: ‘Portun mi nikad neće biti haustor, niti će haustor biti portun’

Foto: Instagram

Kažu da je kod kuće uvijek najljepše i složit će se s tim brojni koji su svoje domove i sredine morali napustiti što zbog obrazovanja, što zbog posla ili možda nečeg trećeg. I dok će se jedni uvijek s nostalgijom sjećati kraja iz kojeg dolaze te težiti povratku u isti, drugi će si u novom okruženju napraviti dom koji će postati njihovo trajno prebivalište. Jedna od onih kojoj je Zagreb postao novi dom je i 40-godišnja RTL-ovka Marijana Batinić koja je Split zamijenila metropolom, a upravo je o životu u gradu progovorila u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

˝Nekome se možda čini kao vječnost, ali meni je 15 godina života u Zagrebu nekako prohujalo u trenu. Zavoljela sam ovaj grad, njegove ulice, skrivena dvorišta, božanstvene haustore, iako me svaki dan nostalgija vuče jugu˝, započela je Marijana. ˝I da, portun mi nikad neće biti haustor, niti će haustor biti portun, ali ni ne mora… Ionako sam uzela i uzimam najbolje od svega˝, zaključila je voditeljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Inače, ovo nije prvi put da Marijana uspoređuje život u Zagrebu s onim u Splitu, a jedna od stvari za koju nerijetko ističe kako se nikako ne može naviknuti zasigurno je i vrijeme. ˝Čim malo sunca proviri, meni u glavi proljeće. Opet smo zeznule garderobu pa čekamo da nam tata donese deblje jakne i usput se malo grijemo plesom. ‘Ko nema u glavi, ima u… Muževoj dobroti! Ni petnaestu godinu života u Zagrebu nisam naučila jesensku lekciju o jaknama i varljivim temperaturama…˝, podijelila je Splićanka prije nekoliko dana s pratiteljima na Instagramu.


Komentari