Marijana Batinić komentirala priče da neki kolege ne vole raditi s njom: ‘Ružno je kad pročitaš takve stvari’

Foto: Instagram

Marijana Batinić koja je ‘Ljubav je na selu’ vodila deset sezona demantirala je za Slobodnu Dalmaciju naklapanja o tome da joj nije drago što nije nastavila voditi taj RTL-ov show, a komentirala je i priče da ima kolega koje ne vole s njom raditi.

“Da demistificiram – nije mi žao, volim tu emisiju i ona je obilježila veliki dio moje karijere, ali odluka o tome da je neću više voditi pala je puno prije nego je Anita preuzela voditeljsku palicu”, rekla je voditeljica te dodala da nije niti imala u planu vraćati se nakon porodiljnog na taj projekt.

Na pitanje kako komentira insajderske navode da ima kolega koji baš ne vole raditi s njom, kazala je: “Nekad su me naklapanja pogađala danas više ne, iako je ružno kad pročitaš takve stvari.” Pritom je istaknula kako je sa svim kolegama i suradnicima s kojima je radila na raznim projektima u dobrim poslovnim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Otkrila je i da su ju pogodila nagađanja kako ispod maske Licitarskog srca u showu ‘Masked Singer’ nije bila od samog početka. Odnosno, kružile su priče da se showu priključila kao zamjena.

“Prvi tren su me zabavljali komentari i dok su bili na razini ‘rekla-kazala’ bilo mi je smiješno, ali kasnije su gotovo svi mediji objavili vijest da pod maskom u nekoliko pjesama nisam ja, i to zbog jednog komentara s foruma”.

“Pjevanje je moja velika ljubav i jedva sam pristala na to da javno pjevam i kad sam prelomila i konačno propjevala pred širim auditorijem, sad odjednom to više nisam ja!”, komentirala je Marijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Komentari