Marijana Batinić iznenadila javnost: ‘Da me Nevena Rendeli Vejzović nije povukla, ostala bih invalid. Mogla sam i poginuti’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nedavno se na RTL-u počeo emitirati novi zabavni show. Riječ je o emisiji “Ma lažeš” u kojoj poznata lica s domaće scene pričaju neispričane priče iz svog života. Međutim, ponekad je riječ o – laži, a jedan tim mora uvjeriti drugi da je riječ o istini, čak i kada to nije tako. U posljednjoj epizodi sudjelovala je i voditeljica Marijana Batinić, a njezina je priča podignula “prašinu” u javnosti.

Batinić je ispričala kako joj je Nevena Rendeli Vejzović spasila život tako što ju je povukla s ceste te je tako izbjegla nalet jurećeg automobila.

“Stale smo nasred ceste, a ona je predložila da se maknemo jer bi mogao naići automobil. Ja sam zakoračila s kolnika na nogostup. Minutu, dvije kasnije, naiđe automobil sa sto na sat i Nevena me povuče i baci na pod. Jureći automobil udario je točno na mjesto gdje sam ja prije stajala. Da sam ostala na cesti, ne bih ostala živa, a da me nije povukla, ostala bih invalid”, ispričala je popularna voditeljica.

Inače, Marijana je ponosna majka dviju djevojčica, šestogodišnje Ene i malene Roze koja je na svijet stigla u rujnu prošle godine. Dobila ih je sa suprugom Matejem Pašalićem, a ne krije koliko uživa u čarima obiteljskog života.

Često tako svoje fanove na društvenim mrežama “počasti” fotografijama svojih kćeri, a one redovito izazovu lavinu oduševljenja i pozitivnih reakcija.

 


Komentari