MARIJANA BATINIĆ ISKRENO! ‘Danas smo se definitivno oprostili od cjelodnevnih izleta s djecom’

Foto: Instagram

Popularna domaća voditeljica Marijana Batinić na društvenim mrežama sa svojim fanovima često dijeli “crtice” iz svog privatnog života, uključujući i fotografije sa svojim dvjema djevojčicama, šestogodišnjom Enom i Rozom koja je na svijet stigla u rujnu prošle godine. I iako se na Instagramu čini kako je sve idilično, u stvarnosti je u potpunosti drugačije.

“Danas smo se definitivno oprostili od cjelodnevnih izleta s djecom i dobre stare ‘dok beba spava u kolicima'” napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Matejem Pašalićem, Enom i Rozom.

Posljednja destinacija koju si posjetili bio je Rovinj, a mnoge su se mame pronašle u Marijaninim riječima. Među njima se našla dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot i glumice Ana Fruica i Nina Maras Haramander.

“Skuhala ručak, odradila trening, oprala podove, sredila ormare, uspavala bebu, odvela stariju na ples, odgovorila na sve mailove. Ma jesam malo sutra haha. Sljedećih sedam dana samo ovako’, napisala je kada je stigla u vilu. Društvo joj je tada pravila sestra Karla s kojom je često uspoređuju.

“Morala sam uvećati fotografiju da vidim koja je koja. Baš ste ljepotice”, poručila joj je u komentarima glumica Lana Gojak Bajt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Komentari