Marija Husar Rimac broji ‘sitno’ do dolaska bebice: ‘Prijatelji me zezaju da sam kupila pola trgovine’

Marija Husar Rimac i suprug Vjeko (Foto: Instagram)

U ovoj 2021. godini glazbenici Mariji Husar Rimac trebao bi stići, kako je sama rekla, ‘dar od Boga’.

Točnije, čeka bebu sa suprugom Vjekoslavom. Do prinove broje sitno.

“Odlično sam i super se osjećam, hvala vam na pitanju. Trudnoća je prošla idealno, bez komplikacija i problema. Doktori su zadovoljni kako se sve odvija, a i ja sam zadovoljna. Još par tjedana brojimo do dolaska bebe. Ovih ću dana, nakon pregleda, saznati termin, ali imam još pet-šest tjedana.

Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja”, rekla je za Story.

Kaže kako nastoji ne čitati previše o trudnoći.

“Nastojim ne čitati previše jer poučena iskustvom bližnjih vidim može biti veoma zbunjujuće. U jednoj knjizi možete pronaći jedno, u drugoj drugo. Oslanjam se na svoje instinkte i znanje koje imam. Srećom, blagoslovljena sam i s dobrim doktorima tako da me nije strah, a i tu su bližnji koji uskoče s dobrim savjetom. Ma, sve će dobro proći”, pojasnila je.

‘Kao da sanjam, još uvijek ne mogu vjerovati’

Rekla je kako i još uvijek ne može vjerovati.

“Nemam posebne strahove, ali to ne znači da me neće uloviti. Prisutna je ta neizvjesnost kako će proći prvi dani i molimo se da porod prođe u najboljem redu. Ali, kada pomislim na prve dane s bebicom, kao da sanjam, još uvijek ne mogu vjerovati. Torbu za bolnicu još nisam spakirala, ali imam sve što je za nju potrebno. Spremni smo svi! U zadnjem sam periodu pa se trudim da se ne forsiram previše. Ponekad malo precjenjujem svoje sposobnosti i mislim da mogu puno više nego što zapravo mogu”, rekla je.

Objasnila je i što je radila prije potresa.

“Netom prije potresa sam se vratila od doktora s prekrasnim vijestima, sretna i uzbuđena. Sa sestrom Marijom sam bila na telefonu, a onda najednom sam čula neko vikanje kod nje doma. Sve mi je bilo dosta stresno, a i moj sin Ivan se jako prestrašio. Nastojimo ne pričati o tome, ne slušati previše o toj temi. Preselio se u našu sobu i nekoliko puta mi je rekao kako ga je strah samoga ići u kupaonicu . Roditelji moraju biti cool u tom slučaju i pružiti djetetu potporu i utjehu, iako smo i mi sami pretrpjeli strah i nije nam svejedno”, zaključila je glazbenica.


Komentari