‘MARICE, CARICE’ Omiljena kandidatkinja showa ‘Život na vagi’ pokazala zavidnu liniju u kupaćem i otkrila tajnu uspjeha

Foto: Promo/RTL

Marica Korolija u petu je sezonu showa “Život na vagi” ušla s nešto više od 134 kilograma, izašla s 99,5, a nakon showa je izgubila još 18 kilograma. Svojih se rezultata ne srami, štoviše, često ih objavljuje na svom Instagram profilu.

“Na današnji dan mogu reći da sam puno sretnija i zadovoljnija osoba. Putem sam našla ali i izgubila neke ljude ali tako je to trebalo biti. Još uvijek nije lagano ali zato dan po dan koračam u svoj novi, bolji život uz divne i drage ljude”, napisala je Marica u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a uz nju je stavljena i njena stara fotografija iz showa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marica Korolija (@marica_korolija)

“Uvijek će biti uspona i padova, ali svi smo samo ljudi. Razlika je samo da li ćemo dopustiti da nas životne nedaće bace na koljena ili će nas učiniti još jačim. Hvala svima na lijepim riječima i tome što sam dio vaše transformacije. I da, promjena kreće iznutra a ne izvana”, dodaje Marica.

Maričina je fotografija u kratko vrijeme prikupila velik broj lajkova, ali i pozitivnih komentara.

“Od početka si bila moj favorit i vjerovala sam da ti to možeš, što si i dokazala. Prelijepa si i prejaka”, “Marice, carice”, “Pokazala si svima da nemoguće može biti moguće. Stvarno možeš biti uzor mnogima”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marica Korolija (@marica_korolija)

Podsjećamo da je 33-godišnja Marica postala gledateljima jedan od omiljenih kandidata showa “Život na vagi”, zbog svoje iskrenosti. Naime, ona je pred kamerama otkrila svoj burni i težak život, pa je tako zbog pandemije koronavirusa izgubila čak četiri posla. Nakon svih tih nedaća, fakultet je ipak uspjela završiti, a sada vježba i širi pozitivu na društvenim mrežama.

Komentari