MANEKENKA OTKRILA KAKO SE OSJEĆALA NAKON POBAČAJA: ‘Ne znam hoću li ikada više piti alkohol’

Foto: Instagram

Poznata američka manekena Chrissy Teigen (35), koju mnogi pamte kao suprugu pjevača Johna Legenda (42), podjelila je šokantnu izjavu za People u kojoj je priznala da je pila alkohol kako bi ublažila bolove nakon što je doživjela pobačaj.

“50 dana sam trijezna! Trebalo je biti gotovo prije godinu dana, ali sam nekoliko puta pokleknula. Ovo je najduže dosad”, izjavila je manekenka.

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

“I dalje ne znam hoću li ikada više piti alkohol, ali znam da mi više ni na koji način to ne koristi. Ne zabavljam se više, ne plešem, ne opušta me. Ako mi bude loše, zaspem i probudim se u lošem stanju, propustivši nešto što je vjerojatno mogla biti zabavna večer. Imala sam svoju zabavu s time i cijenim svakoga tko može odgovorno uživati”, objasnila je.

Istaknula je i redovitu tjelovježbu koju je uvela u svakodnevni raspored, kako bi se bolje osjećala.

Podsjetimo, manekenka je iznenadila cijeli svijet 2020.godine kada je podjelila svoje fotografije iz bolnice na dan pobačaja. Izgubila je bebu u 20. tjednu trudnoće, a poslije je bila u središta pažnje jer su je mnogi osudili zbog takvog poteza, dok je s druge strane dobila potoru žena koje su prošle kroz isto iskustvo. Chrissy Teigen i John Legend u braku su već osam godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Lunu Simone (5) i sina Milesa (3).

Komentari