MANDIĆEVA NAJVEĆA PODRŠKA JE SUPRUGA: Nije čudo da je prelijepa Ana osvojila njegovo srce

Foto: Instagram kolaž

Hrvatski reprezentativni rukometaš, David Mandić (24) najveći je povratnik današnje utakmice protiv Crne Gore, a njegova bolja polovica je supruga Ana ex Soldo koja mu gotovo uvijek pruža podršku s tribina.

Prelijepa Mostarka sudbonosno ‘da’ izgovorila je Davidu 2019. godine nakon četiri godine veze. Iako uspješno krije svoj privatni život od očiju javnosti te se ne eksponira, mnogi se slažu da je mlada Ana jedna od ljepših supruga naših rukometaša.

Trio duhovne glazbe La Vita koji im je pjevao i svirao na vjenčanju otkrio je rijetke fotografije s njihove ceremonije na društvenim mrežama. Samozatajna mladenka blistala je u glamuroznoj haljini s dugačkim velom na glavi ne skrivajući osmijeh s lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Vita trio (@lavitatrio)

”Kao što je to uobičajeno posljednjih nekoliko dana, dva sata prije početka utakmice izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat konačno zna s kojom momčadi izlazi na teren. Za današnju utakmicu protiv Crne Gore otpao je Valentino Ravnić, a u ekipu se vraća David Mandić”, objavio je HRS danas.

“Moja podrška”, napisao je proslavljeni rukometaš jednom prilikom tijekom utakmice davajući do znanja svima da je upravo supruga njegova najveća potpora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAVID MANDIĆ (@david.mandic_7)

 

Komentari