‘MAMA PUNO LJEPŠA OD MLADE’: Rimčeva mama Zdenka zasjenila mladenku na ‘vjenčanju godine’

Foto: Vesna Sposa/Instagram

Domaći poduzetnik i inovator kojem se danas divi cijela Europa i svijet, 33-godišnji Mate Rimac, osim po poslovnom uspjehu, ovu će godinu pamtiti i po jednoj od najljepših kada je riječ o privatnom životu. Naime, Mate se ove godine čak dva puta zarekao na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci, Katarini Lovrić. Nakon civilnog vjenčanja u Splitu, par je prije nekoliko dana sudbonosno ‘da’ izrekao i u Crkvi, a sve je bilo popraćeno velikim slavljem u Livnu. I premda su mladenci bili ti u koje su bili upereni pogledi, jedna gošća ipak je uspjela skrenuti pažnju na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

Naime, najponosnija mama tog dana, Zdenka Rimac, za dan sinova vjenčanja zasjala je u zlatnoj haljini poznatog zagrebačkog salona vjenčanica, a da nitko nije ostao ravnodušan na njezin mladoliki izgled, svjedoče i komentari ispod objave na službenoj stranici spomenutog salona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

˝Žena je predivna! Nosi haljinu kao na crvenom tepihu˝, ˝mama puno ljepša od mlade˝, ˝mama kao glumica˝, samo su neki od komentara ispod fotografije ponosne mame Zdenke koja je odjevnu kombinaciju upotpunila zlatnom torbicom, zlatnim štiklama, naušnicama i pletenicom u kosi.


Komentari