’Mama je rodila gurmana’: Šuput podijelila presladak video malenog Blooma, svu pažnju ukrao zbunjeni Tatarinov, ’Kaj radiš ti?’

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naša pjevačica Maja Šuput uživa u ulozi mame, a kao i svaka mama, rado podijeli novosti iz života svojeg djeteta. Tako je Maja već isticala prva putovanja malenog Blooma, ali i prve uspomene. Ovaj put sa svojim Instagram pratiteljima podijelila je i kako maleni iskušava krutu hranu.

Za tu priliku odabrala je tikvicu, ali je naposljetku ovaj četveromjesečni dječak prvo probao lubenicu. Naime, tijekom pripreme tikvica, za koje je bio zadužen Majin suprug te otac djeteta, Nenad Tatarinov, isti se našao u svima poznatim problemima – kontroliranju uređaja.

Tatarinov je tikvice pripremao u parnom kuhalu za pripremu hrane za bebe, no izgledao je poprilično zabrinut te je provjeravao tipke na uređaju. “Kaj radiš ti?”, pitala ga je Maja u nekom trenutku.

Ipak, Tatarinov je naposljetku pobijedio stroj pa je maleni Bloom dočekao tikvice, iako mu ni lubenica nakon nekoliko zalogaja i nije bila strana, a Maja zaključuje: “Mama je rodila gurmana”.

Komentari