MALOLJETNA KĆI HEIDI KLUM ŠOKIRALA PRATITELJE: Uslijedilo zgražanje fotografijom

Foto: Instagram/ kolaž

Leni Olumi Klum ima tek 17. godina, a već je krenula manekenskim stopama majke, proslavljene manekenke Heidi Klum, pa se nedavno između ostalih angažmana, fotografirala za Rollacoaster časopis.

Maloljetna Leni objavila je fotografiju na kojoj pozira u oskudnom izadnju na kojoj jedva prekriva svoje grudi, a u vrlo kratkom roku je prikupila ogroman broj negativnih komentara.

Zgroženi pratitelji, pitali su se “je li to uopće legalno”, te zašto njena majka dopušta da ju  agencije već tako mladu fotografiraju na taj način.

“Ovo je strašno”, “pa ona nije ni punoljetna”, “zašto te majka pustila vukovima”, “ovo nije normalno, “gdje si već požurila, tek si počela živjeti”, “nevjerojatno, nema ni 18., a već pozira polugola”, “strašno kuda ovaj svijet ide”, “svaka nudi tijelo na pladnju, a nisu ni počele živjeti”, “sjetite se da ona pripada Z generaciji i da danas više ništa nije normalno”, samo su neki od komentara pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Mnogi pratitelji su se složili da Leni nema ni približnu visinu kao majka te da je ušla u manekenske vode isključivo zahvaljujući stopama svoje majke.

“Ovo je apsurdno guranje u manekenstvo, mala je preniska”, “da nema majke, ne bi bila tu sigurno”, “danas djeca slavnih samo nastavljaju puteve roditelja”, “nije ni približno lijepa poput Heidi”, “ne vjerujem da će uspjeti u ovom poslu, jednostavno nema X faktor”, “obično forsiranje, ni blizu kao majka”, pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Heidi Klum je ostvarila zavidnu manekensku karijeru,  pojavila se na naslovnicama svih vodećih svjetskih modnih časopisa. Okušala se i u glumi, kako u filmovima, tako i u tv-serijama. Uspješna je dizajnerica odjeće, nakita i parfema, koji redovito postižu veliki uspjeh. Vodila je emisiju “Njemački idući Top model”, a njezin manekenski početak bio je vrlo zanimljiv.

Naime, malo prije mature prijateljica ju je nagovorila da ispuni kupon i prijavi se za modni natječaj čiji pobjednici budu ugošćeni u poznatom tv-showu Thomasa Gottschalka. Heidi je pristala i pobijedila između 25.000 natjecateljica, te joj je ponuđen ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


Komentari