‘MALO SE ZAIGRALA’ Maja Šuput spremna za rodilište, pratitelji se čude: ‘Gdje ti je trbuh’

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput odbrojava dane do porođaja. Već je pripremila se za dolazak prinove. Namjestila je dječju sobu, s sada je otkrila da ima i spremnu torbu za odlazak u rodilište.

“Najslađe pakiranje torbe ikada. Torba za rodilište je spremna za svaki slučaj pa neka čeka koliko treba”, napisala je Maja u opisu objave. Na slici pozira u kompletu s cvjetnim uzorkom, a preko ruke drži veliku torbu s natpisom “mommy bag”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pratiteljice je odmah zanimalo što će sve ponijeti u rodilište, te su je zamolile da objavi stori sa sadržajem torbe. Neki su se osvrnuli na fotografiju i zaključili da se trudnički trbuh baš i ne vidi, s obzirom da je Maja u osmom mjesecu trudnoće.

“Predivna fotka ali ja trbuha ne vidjeh”, napisala je jedna pratiteljica. “Da, baš i ja gledam. Izgleda da se malo zaigrala oko fotki”, složila se druga.

Maja sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje dječaka, a trebala bi roditi u ožujku. Ime još nisu otkrili, ali planiraju strano ime. Nedavno se pohvalila da je već namjestila dječju sobu, a kupila je i svu potrebnu opremu za dijete, poput bočica i duda varalica.


Komentari