MALO TKO ĆE OSTATI RAVNODUŠAN Romantični Frano Ridjan o supruzi: ‘Bez tebe, ništa ne bi bilo isto. Dužan sam ti za deset života’

Foto: Nera Simic / CROPIX

Voditelj showa “Supertalent”, Frano Ridjan, ganuo je pratitelje na Instagramu dirljivom objavom o svojoj supruzi, s kojom slavi 6. godišnjicu braka.

“Onog trena kada sam te upoznao, znao sam da želim učiniti sve, kako bismo ostarili zajedno. Hvala ti što si mi tu i kada sam daleko. Oprosti za svaku glupost, svako izbivanje, svaki propušteni trenutak jer uvijek letam da našim dečkima bude bolje. Samo da znaš, bez tebe, ništa ne bi bilo isto. Dužan sam ti za deset života. Sretna nam 6. godišnjica”, napisao je Ridjan ispod fotografije sa njihovog vjenčanja na kojoj si stavljaju prstenje na ruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 📺 Frano Ridjan 🎤 (@thefranor)

Podsjetimo, Ridjan je u nedavnom intervjuu za Dnevnik.hr otkrio što voli kod svog posla.

“Najviše kod svoga posla volim što je dinamičan i raznolik. Niti jedan event, snimanje ili emisija nisu isti, pa neprestano imam nove izazove ispred sebe u kojima mogu uživati jer imam neopisivu sreću da je moj posao ono što me čini sretnim u svakom obliku. Možda malo manje volim snimanja zato što sam tip koji uživa u “stvarnom” trenutku u kojem se moj posao odvija, i adrenalinu koji samo live emitiranja nama voditeljima donose”, kazao je popularni voditelj.


Komentari